Kontakt os idag    |    +45  2568 2568    |    info@postedmedia.dk

Videoindhold på mobile enheder — hvorfor er det vigtigt?

Del på facebook
Facebook

Hvis du har en god, velafbalanceret markedsføringsstrategi, rammer du dine potentielle kunder gennem en række medier — herunder video. Den høje forekomst af mobile enheder betyder imidlertid, at du bør overveje at være endnu mere opmærksom på, hvordan du bruger din videomarkedsføring. Her er grundene:

Delingsfaktoren

Én af de bedste ting du kan gøre for at optimere din SEO, er at give dine potentielle kunder meningsfuldt og nyttigt indhold, som de gerne vil dele. Det er fordelagtigt, når ens videoer når bredt ud, fordi delinger på sociale medier fungerer som et godkendelsesstempel af dit site, hvilket øger søgemaskiners rangering af dit websted.

Når det kommer til indhold, er det vigtigt, at din video er underholdende, informativ eller følelsesvækkende. Helst alle tre på samme tid. Når dette er på plads, bliver sandsynligheden for delinger større. Og når du samtidig poster din video på et socialt medie, hvor brugerne kan sende og dele dine indlæg med et enkelt klik, gør du synligheden og delingsprocessen uendeligt hurtigere.

Næsten én ud af fire Facebook-brugere tjekker deres konto mere end fem gange om dagen, og 751 millioner brugere logger på Facebook med deres mobile enheder. En video står mere ud i nyhedsfeeds, og det er mere sandsynligt, at du vil fange dit publikums opmærksomhed med en overbevisende thumbnail på en mobil enhed i stedet for at bruge et tekstbaseret aktiv, der tager tid at læse og behandle.

En effektiv krog

Video er let at afspille på mobile enheder.

Et opslag fyldt med tekst er uoverskueligt — især på en lille skærm.

Selvom en bruger mener, at en side har mange nyttige oplysninger, bliver de ikke hængende, hvis det overordnede udseende på siden overvælder dem. En integreret video, ledsaget af andet indhold, bryder teksten op, og gør indholdet mere interessant. Billeder kan til dels tjene samme funktion, men de fanger ikke nysgerrighed i samme omfang, de indeholder væsentligt mindre information, og brugeren er hurtigere videre.

Når du surfer på internettet på din smartphones fire-tommers skærm, er det lettere at se en video end at læse tekst. Folk elsker simpelthen video, og når det findes i stedet for noget, der ikke er så nemt at se på mobilen, trykker seeren oftest play.

Dæk behovet for underholdning

Når du venter et sted i offentligheden, trækker du sandsynligvis en mobil enhed frem for at fordrive tiden. Uanset om man venter på en bus, sidder i biffen og venter på filmen skal starte, eller simpelthen forsøger at undgå øjenkontakt i offentligheden, beslutter mange at kigge på videoer på telefonen. Hvis du leverer underholdende indhold, kan du og dit brand fange folk, som er fuldt fokuserede på netop din video.

Videomarkedsføring er desuden også en særlig effektiv måde at nå unge mennesker på. Takket være virksomheder som Netflix og HBO vælger et stigende antal mennesker at få adgang til deres yndlingsunderholdning via deres mobile enheder.

Smartphones er overalt — og det er videomarkedsføring også. Udnyt denne effektive måde at nå nye kunder på, og sørg altid for at dit videoindhold er mobilvenligt.

Følg os på facebook

KONTAKT OS

Har du spørgsmål, eller søger du et tilbud på videoproduktion så kontakt os i formularen.

Copyright © Posted Media. All rights reserved.
Videoindhold på mobile enheder — hvorfor er det vigtigt?