Kontakt os idag    |    +45  2568 2568    |    info@postedmedia.dk

8 gode tips til din videoannonce

Del på facebook
Facebook

Video er ét af de vigtigste elementer i forbindelse med markedsføring i disse dage. Som de fleste nok ved, er de sociale medie-platforme en gigantisk kundebase, og videoannoncering på disse er essentielt for enhver markedsføringsstrategi.

Når du udvikler videoindhold til din virksomhed, er der mange fejl, du kan lave. Derfor giver vi her 8 tips til indhold i en god videoannonce.


1. Hav realistiske forventninger

Hvis du regner med, at din video går viralt, så er sandsynligheden for at blive skuffet stor. Pointen med at skabe en videoannonce er, at nå ud til potentielle kunder og opnå større rækkevidde – ikke at styrke din virksomheds ego.

2. God lyd er essentielt

Der er mange eksempler på veludført lyd i reklameverdenen, men der er desværre endnu flere eksempler på det modsatte. Mange virksomheder undervurderer effekten af et velproduceret lydbillede. En video optaget med en mobiltelefonen fx er støjende og har dårlig lydkvalitet, hvilket i seerens ører vil få din virksomhed til at fremstå uprofessionel og utroværdig. Du behøver ikke at overgøre det, og du skal helt sikkert holde dit lydbillede relevant for tonen i videoen, men man bør vide, at den rigtige musik og professionelle lydoptagelser er et must, hvis man vil være med helt øverst i feltet.

3. Husk dit brand

Der findes masser af annoncer, som er fængende fra begyndelsen, og som får dig til at grine, og holder dig engageret. Men mange annoncer gør det svært at svare på spørgsmål som: “Hvad er det en reklame for? Hvilken virksomhed? Hvad sælger de?” Det er ekstremt vigtigt, at det er soleklart, hvem I er, og hvad I tilbyder. Sørg for at folk ved, hvad du sælger.


4. Kortfattet, klar og præcis

Tid er essentielt, da de fleste brugeres opmærksomhed på sociale medier er flygtig. Der er så meget derude, at der ikke er tid til tålmodigt at kigge alt indhold igennem for at finde det, man leder efter. Hvis annoncøren ikke kommer til pointen inden for de første 10 sekunder, har de mistet halvdelen af de potentielle kunder. Og hvis pointen er klar efter 10 sekunder, hvorfor så lave en 5 minutter lang video?

5. Call-to-action

Ligesom det er vigtigt at huske dit brand, skal du også huske at guide potentielle kunder til det næste trin i indkøbsprocessen. Du har måske en god annonce, men hvordan køber folk dit produkt, eller benytter din service? Inkluder altid en opfordring til at tage næste skridt: kontaktoplysninger eller link til din netbutik eller hjemmeside.

6. Hav en strategi

Negliger ikke din annonce, når den er uploadet. Læg et budget, undersøg din målgruppes forbrugsmønstre og forsøg at placere din annonce så mange relevante steder som muligt. Lav fx en helt kort udgave af din annonce til Instagram, Twitter eller Snapchat, alt afhængigt af hvilken platform der er relevant for dig og din målgruppe. Jo flere platforme du annoncerer på, jo bedre resultater.

7. Vær original

Forsøg på at kopiere andres succesfulde indhold er uhensigtsmæssigt. Find frem til essensen af dit brand eller produkt og udvikl et originalt storyboard, som får dig og din virksomhed til at stå ud fra mængden.

8. Kend lovgivningen

En farlig faldgrube for virksomheder, som ikke har stor erfaring med videoannoncering, er lovgivning. Du kan hurtigt ende med et copyright-brud og et efterfølgende sagsanlæg. Det er selvfølgelig hensigtsmæssigt at undgå dette, og man bør under ingen omstændigheder forsøge at gøre det selv uden rådgivning. Det er vigtigt at kende sine rettigheder på forhånd; hvor må man optage, hvem må man optage, hvad må man vise, hvilken musik må man bruge, etc.

Det er selvfølgelig vigtigt at huske, at alle virksomheder er forskellige. Så husk hvad der er relevant for din virksomhed, når du skaber videoindhold; vær ærlig og afspejl dit unikke brand.

Følg os på facebook

KONTAKT OS

Har du spørgsmål, eller søger du et tilbud på videoproduktion så kontakt os i formularen.

Copyright © Posted Media. All rights reserved.
8 gode tips til din videoannonce