Kontakt os idag    |    +45  2568 2568    |    info@postedmedia.dk

0
Visninger
0
Delinger

Video(er) offentliggjort  maj 2018

Hvilke resultater har videoerne skabt?

Danbolig Nørresundby

Din lokale mægler

Posted Medias samarbejde med danbolig, Nørresundby opstod efter et møde blev sat i værks gennem fælles bekendte.

Indehaver Klaus Kristjansen var interesseret i to profilvideoer. Posted Media foreslog, at præsentere Klaus selv, samt kollegaen Johnnie i deres daglige arbejde som mæglere, men også invitere seeren indenfor til et indblik i deres privatliv. Med denne idé blev videoens formål at give seeren mulighed for at komme helt tæt på mæglerne i huset og dermed skabe troværdighed og relation mellem kunde og mægler.

 

Efter mødet gik Posted Media i gang med at undersøge henholdvis Klaus’ og Johnnies karakteristika som mæglere samt deres interesser og personlige egenskaber, for at kunne udarbejde en rammende og beskrivende drejebog for videoerne. Vi anbefalede to videoer på 30 sekunder, for skarpt og præcist at kunne præsentere mæglerne og deres hverdag på en effektiv måde, som samtidig er underholdende for seeren.

 

Da forberedelserne var på plads, blev der aftalt datoer, hvor optagelserne skulle finde sted. Der blev nøje lagt en tidsplan for dagen, hvor vi kunne komme med helt tæt på. Vi var med helt fra morgenstunden med ungerne bag hjemmets fire vægge til en fremvisning og kontorarbejde og til slut fritidsinteresser. Det var vigtigt for os at få de helt rigtige situationer og de bedste skud til at fortælle historien om to mæglere, men også om to mennesker.

 

Forud for skuddagen havde vi lavet interviews med begge mæglere med spørgsmål omkring dem selv og deres hverdag. Ud fra deres svar skrev vi en speak, som de skulle indtale over deres egen video. Dette gjorde vi, for at sikre at speaken blev udført på en ordentligt måde og samtidig bevare begge mægleres egne udsagn.

 

Efter skuddagen skulle efterarbejdet påbegyndes. De bedste skud blev klippet sammen og lydsiden udarbejdet herefter, således at billede og lyd spillede sammen på den mest effektive måde.

 

Indenfor 7 arbejdsdage fra skuddagen kunne Posted Media da fremsende det endelig produkt til lancering på danbolig, Nørresundby’s sociale medier. Opslaget generede en stigning i interaktioner sammenlignet med foregående opslag på 71%.

 

Begge parter var tilfredse med samarbejdet, som forløb gnidningsfrit og gav effektive resultater for kunden.

Mangler du også en effektiv profilvideo? Så kontakt os i formularen nedenfor!

stigning på interaktioner med opslag

Interaktioner med opslag71%

I perioden kampagnen var aktiv havde videoerne et interaktionsniveau der var 71% højere end alle andre opslag: 

Indenfor kampagneperioden var resultaterne for opslaget på Facebook således: 

 

Visninger: 6.400

Kommentarer: 3

Delinger: 17

Likes: 63

 

Ønsker du lignende resultater? Så kontakt os nu!

Hvad siger kunden?

Klaus Kristjansen - Danbolig Nørresundby

“Vi har været meget tilfredse med samarbejdet. 

Posted Media arbejder professionelt og effektivt og leverer skarpe resultater til vores sociale medier."

Klaus Kristjansen

Indehaver - danbolig Nørresundby

"Vi har været meget tilfredse med samarbejdet. Posted Media arbejder professionelt og effektivt og leverer skarpe resultater til vores sociale medier."

KONTAKT OS

Har du spørgsmål, eller søger du et tilbud på videoproduktion så kontakt os i formularen.

Du kan også til enhver tid kontakte os direkte på:
+45 2568 2568 eller info@postedmedia.dk.
Copyright © Posted Media. All rights reserved.