Kontakt os idag    |    +45  2568 2568    |    info@postedmedia.dk

BRØRUPHUS EFTERSKOLE

EFTERSKOLERNES DAG

0
Visninger
0
Delinger

Video offentliggjort 13. september 2018

Hvilke resultater har videoen skabt?

Brøruphus Efterskole

Efterskolernes Dag

Posted Medias succesfulde samarbejde med Brøruphus Efterskole opstod efter forstander, Andreas Vind, tog telefonisk kontakt. Han skulle bruge en præsentationsvideo af efterskolen og de forskellige linjer. Videoen skulle vise det daglige liv på skolen med henblik på at skabe opmærksomhed omkring Efterskolernes Dag, hvor nye elever kan komme på besøg på skolerne.

Posted Media gik herefter i gang med at undersøge efterskolens karakteristika og linjefag, for at kunne udarbejde en rammende og beskrivende drejebog for videoen. Vi anbefalede en actionpræget video på 30 sekunder, for skarpt og præcist at kunne præsentere skolen og dens udtryk på en måde, som samtidig er underholdende for seeren.

 

Da forberedelserne var på plads, blev der aftalt en dato, hvor optagelserne skulle finde sted. Der blev nøje planlagt en tidsplan for dagen, for at sikre at man kom hele skolen og alle linjer rundt, således de gode skud til at fortælle historien om en energisk og lærerig efterskole, kunne komme i kassen.

 

Efter skuddagen skulle efterarbejdet påbegyndes. De bedste skud blev klippet sammen og lydsiden udarbejdet herefter, således at billede og lyd spillede sammen på den mest effektive måde.

 

Indenfor 7 arbejdsdage fra skuddagen kunne Posted Media da fremsende det endelig produkt til lancering på Brøruphus Efterskoles hjemmeside samt sociale medier. Opslaget generede en stigning i interaktioner sammenlignet med foregående opslag på 1100%.

 

Begge parter var supertilfredse med samarbejdet, som forløb gnidningsfrit og gav effektive resultater for kunden.

stigning på interaktioner med opslag

Interaktioner med opslag100%

Sammenlignet med tidligere opslag af samme type har denne Posted Media-produktion skabt en samlet interaktionsvækst på 1100% på  opslaget på Brøruphus Efterskoles Facebook-side.

Indenfor det første døgn var resultaterne for opslaget på Facebook således: 

Nåede personer: 13.230

Visninger: 5.700

Klik på link: 2.291

Interaktioner: 471

Delinger: 157

Ønsker du lignende resultater? Så kontakt os nu!

Hvad siger kunden?

Andreas Vind - Brøruphus Efterskole

“Samarbejdet var præget af fleksibilitet og overskud fra Posted Medias side, og vi fik sammen skabt en god køreplan og proces inden optagedagen. 

Vi er meget tilfredse med både proces og produkt, og vi anbefaler meget gerne Posted Media.”

Andreas Vind

Forstander - Brøruphus Efterskole

"Samarbejdet var præget af fleksibilitet og overskud fra Posted Medias side, og vi fik sammen skabt en god køreplan og proces inden optagedagen. Vi er meget tilfredse med både proces og produkt, og vi anbefaler meget gerne Posted Media."

KONTAKT OS

Har du spørgsmål, eller søger du et tilbud på videoproduktion så kontakt os i formularen.

Du kan også til enhver tid kontakte os direkte på:
+45 2568 2568 eller info@postedmedia.dk.
Copyright © Posted Media. All rights reserved.